Second life MTA

Jest to forum serwera MTA:SA Second life

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-03-26 20:24:47

Anonymous
Administrator
Liczba postów: 9
Windows 8.1Chrome 49.0.2623.87

Rekrutacja do Państwowej Straży Pożarnej [ON]

Wzór:

Nick na serwerze:
Login:
Masz ts:TAK/NIE
Masz mumble:TAK/NIE
Dlaczego ty?:
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?:
Coś o sobie:

BoOoOoM   HeAdShOt

#2 2016-04-13 16:06:30

Patryk14
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Internet Explorer 11.0

Odp: Rekrutacja do Państwowej Straży Pożarnej [ON]

Nick na serwerze: Patryk14
Login: Patryk14
Imię: Patryk
Masz ts: TAK
Masz mumble: TAK
Dlaczego ty?: Ponieważ jestem: Pracowity, uczciwy, dobry, dusza towarzyska, ogarniam RP itp. Ponieważ jestem poukładaną osobą, Znającą zasady moralne i etyczne. Jestem osobą kulturalną, chyba że ktoś naprawdę mocno mnie zdenerwuję, co rzadko się zdarza. Nie zamierzam po dostaniu się w szeregi PSP za jakiś odejść z tej frakcji, ponieważ jestem zdania. Potrafię odgrywać role play, a to też jest wielkim plusem .A więc bardzo proszę o danie mi jednej szansy i możliwości spróbowania swoich sił.
Coś o sobie:Nazywam się Patryk, mam już 14 lat, pochodzę z woj. Mazowieckiego, i uczęszczam do Gimnazjum o profilu muzycznym. Na co dzień jestem człowiekiem spokojnym nie wdającym się w żadne konflikty, staram się nie trzymać żadnej ze stron oraz przyznawać rację jednej jak i drugiej stronie. Interesuję się Motoryzacją, Muzyką, Informatyką. Jeśli ktoś mnie obrazi nie obrażam się ani nie chowam urazy, staram się z tą osobą rozmawiać oraz wyjaśnić z jakiego powodu mnie obraził. Łatwo nawiązuje nowe kontakty chociaż muszę przyznać jestem dosyć nieśmiały, ogarnięty, przyjacielski, pomocny, dobry i.t.p

#3 2016-04-19 14:40:39

patryczek2016
Użytkownik
Liczba postów: 4
Windows 8.1Chrome 49.0.2623.112

Nick na serwerze: patryczek2016
Login: patryczek2016
Imię: Patryk
Masz ts:TAK/NIE TAK TS i skype
Masz mumble:TAK/NIE NIE
Dlaczego ty?: Ponieważ bardzo lubię straż tak jak inne frakcjie dobrze odgrywam RP,lubie zawierać przyjaźnie jestem pomocniczy i chcę uczyć się od nailepszych jak mi coś nie wyjdzie.
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?: Na innych serwerach byłem nawet VLiderem
Coś o sobie:  Mam na imię Patryk,mam 13 lat lubię grać na komputerze, w piłkę interesuję się policją,strażą,pogotowiem . Lubię też spotykać się z rówieśnikami

#4 2016-04-20 19:02:17

patryczek2016
Użytkownik
Windows 8.1Chrome 49.0.2623.112

Nick na serwerze: junior11
Login: junior11
Imię: Ernest
Masz ts:TAK/NIE NIE ale skype
Masz mumble:TAK/NIE NIE
Dlaczego ty?: Dlatego ponieważ bardzo lubię pomagać ludzią i pilnowac bezpieczeństwa zawsze jestem do dyspozycji. Liczę na to że pomoge wielu osobą
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?: TAK
Coś o sobie: Jestem Ernest Mam 13l lat. Lubię grać w piłkę i na komputerze. Interesuje się Matematyką i lubie poznnawać nowy rzeczy i nowych ludzi myślę że z ekipą PSP się napewno zaprzyjaźnie

PS: Pisze to za kolegę oczywiście mówi mi co mam pisać gadamy przez telefon pisze za niego ponieważ nie ma emaila i ścina mu się internet jak wchodzi w internet. Liczę że weźmiecie to pod uwagę.

#5 2016-04-22 16:42:40

NIKO11
Użytkownik
Windows 7Internet Explorer 11.0

Nick na serwerze: NIKO11
Login: NIKO11
Imię: Nikodem
Masz ts: NIE
Masz mumble: NIE
Dlaczego ty?: Ponieważ jestem: Pracowity, uczciwy, dobry, dusza towarzyska, ogarniam RP itp. Ponieważ jestem poukładaną osobą, Znającą zasady moralne i etyczne. Jestem osobą kulturalną, chyba że ktoś naprawdę mocno mnie zdenerwuję, co rzadko się zdarza. Nie zamierzam po dostaniu się w szeregi PSP za jakiś odejść z tej frakcji, ponieważ jestem zdania. Potrafię odgrywać role play, a to też jest wielkim plusem .A więc bardzo proszę o danie mi jednej szansy i możliwości spróbowania swoich sił.
Coś o sobie:Nazywam się Patryk, mam już 14 lat, pochodzę z woj. Mazowieckiego, i uczęszczam do Gimnazjum o profilu muzycznym. Na co dzień jestem człowiekiem spokojnym nie wdającym się w żadne konflikty, staram się nie trzymać żadnej ze stron oraz przyznawać rację jednej jak i drugiej stronie. Interesuję się Motoryzacją, Muzyką, Informatyką. Jeśli ktoś mnie obrazi nie obrażam się ani nie chowam urazy, staram się z tą osobą rozmawiać oraz wyjaśnić z jakiego powodu mnie obraził. Łatwo nawiązuje nowe kontakty chociaż muszę przyznać jestem dosyć nieśmiały, ogarnięty, przyjacielski, pomocny, dobry i.t.p

Wiadomość dodana po 15 min 31 s:
Nick na serwerze: Pajek
Login: Pajek
Imię: Hubert
Masz ts: TAK
Dlaczego ty?: Ponieważ ogarniam RP. Znam procedury i jestem ogarnięty.
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?: Tak. Na wielu. Nawet na znanym większości PYL***
Coś o sobie: Jestem Hubert. Mam 13 lat interesuje się sportem oraz służbami porządkowymi.  Jestem osobą spokojną oraz bardzo rozgarniętą jak na swój wiek. Do remizy PSP w moim mieście mam jedyne 150m więc często do niej chodzę. Pozdrawiam [dblpt])

#6 2016-06-21 18:14:41

Motocyklista24
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 51.0.2704.103

Nick na serwerze: Motocyklista
Login: Motocyklista
Imię: Dominik
Masz ts:NIE
Masz mumble:NIE
Dlaczego ty?: ponieważ lubie gdy pomogam i ratuje innych ludzi [dblpt])
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?: Tak
Coś o sobie: Lubie Straż pożarną sam chodze do strazy pozarnej w realu , lubie jezdzic Motocyklami , troche grac w pilke nozna i tworzyc rap.

z gory dzieki i mysle ze rozwazycie moje podanie pozytywnie dzieki [dblpt])

#7 2017-11-09 16:24:28

lypik000
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsOpera 48.0.2685.52

Nick na serwerze: lypik000
Login: lypik000
Imię: Damian
Masz ts: nie
Coś o sobie:Nazywam się Damian, mam już 16 lat, pochodzę z woj. Małopolskiego, i uczęszczam do Branżowej Szkoły Zawodowej 1 stopnia. Na co dzień jestem człowiekiem spokojnym nie wdającym się w żadne konflikty, staram się nie trzymać żadnej ze stron oraz przyznawać rację jednej jak i drugiej stronie. Interesuję się Sportem,Historią. Jeśli ktoś mnie obrazi nie obrażam się ani nie chowam urazy, staram się z tą osobą rozmawiać oraz wyjaśnić z jakiego powodu mnie obraził. Łatwo nawiązuje nowe kontakty chociaż muszę przyznać jestem dosyć nieśmiały, ogarnięty, przyjacielski, pomocny, dobry i.t.p

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
regały paletowe | kolce na ptaki | Kursy projektowania wnętrz Kurs 3ds Max dla początkujących Aranżacja wnętrz Kursy | Usługa cyklinowanie podłogi warszawa cena nowa | zajdzyj Serwis laptopów ursus naprawimy wszystko